INTERSCHUTZ 2020, 15 - 20 Juni, Hannover

Mötesplatsen och branschmässan nummer 1 i europa med över 150.000 besökare!

Välkommen att hänga med till världens ledande branschmässa inom räddningstjänst och säkerhet


INTERSCHUTZ eller Rohte Hahn som den kallas av många är världens ledande branschmässa inom brand & räddningstjänst, civilskydd och säkerhet. Interschutz är en magnet för företag från hela världen som vill utveckla nya marknader för sina lösningar och produkter.

Mässan är en mötesplats för proffs som vill lära sig om de senaste innovationerna och dela expertis med sina internationella kamrater. INTERSCHUTZ är i en egen klass internationellt när det gäller kvaliteten och antalet besökare och utställare. Mässan besår av ca. 1500 utställare och drar över 150.000 besökare och det som verkligen får showen att sticka ut är den positiva atmosfären som skapas av alla deltagarnas passion och entusiasm.

Vi anordnar precis som tidigare år en bussresa ner till denna brandkårsmassa som går av stapeln i Hannover i juni 2020. Resan anordnas av Informationsbolaget, JiEM konsult tillsammans med Erlings resor.

Påstigningsorter:
Falkenberg, Halmstad, Helsingborg och Malmö

Avresa:
måndag 15 juni

  • Falkenberg 06:30
  • Halmstad 07:15
  • Helsingborg 08:30
  • Malmö 09:45

Hemresa:
17 juni från Hannover kl: 14:00. Vi anländer till Malmö ca kl: 23:00.

Boende:
Vi bor på Hotell Meyn i Soltau, cirka en timmes bussresa från Hannover.

Pris:
4.650 kronor per person för bussresa, två hotellövernattningar, resa till och från utställningen samt middag ankomstdagen (enkelrum 360kr/natt).

Anmäl ditt intresse redan nu till karre@informationsbolaget.se